Oncelikle yurt dışında yaşadığımı soylemeliyim. Ben bundan 1 2 ay oncesine kadar fiyatı 500 euro olan PS5'i almaya karar verdim. Bu arada ben PlayStation ozel oyunları hayraniyimdir God of War Uncharted The Last of Us vs. ancak PS5 bulunduğum yerde de cok pahalı ben PS5 alabilirim ama garantisiz kara borsadan veya 2. el almak istemiyorum. (bu arada Turkiye ekonomisiyle kesinlikle kıyaslamıyorum Turkiye ekonomisi zaten cok kotu ama burada da pahalı tabii ki de Turkiye ile kıyas edilemez ). Neyse ben PS5 stoklarını yakalamaya calışıyorum hic gelmiyor gelince de 10 dakikada bitiyor ve kacırıyorum. Bundan 1 2 hafta once tum mağazalara normal fiyatına Xbox Series X geldi ve stok sorunu Xbox icin bitti ama ben Xbox hayatımda hic oynamadım ve PlayStation'ciyim (PS4 sahibiyim). Xbox alsam mi almasam mı bir karar veremedim. Xbox'da Game Pass var dogru ama playstationa da 700 oyunlu bir kutuphane 1 2 aya gelecek. Xbox'da grafikler daha iyi. Karar vermedim. Fikirleriniz neler?
(Turkiye ile fiyat kiyasi yapmazsanız sevinirim benim de Turkiye ekonomisinin durumundan ve fiyatlardan haberim var.
Xbox Xbox vs PlayStation 5
Oyun Konsolları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Xbox vs PlayStation 5