Bircok kişinin tartıştığı bir konu olan Xbox vs PlayStation davasını kendi adıma duzenledim. Ben de konsol almak isteyen bir insanım. Malum bilgisayar fiyatları ortada. Ben genel olarak "Xbox One X"den yanayım. Ancak bazı durumlar var. Bu durumları madde madde size sunayım:
Ben Xbox One Controller kullanıcısıyım ve buna alışığım. Onceden hic PlayStation 4 Controller kullanmadım. Xbox One X, PlayStation 4 Pro'dan daha guclu. Oyunumu en iyi şekilde oynamak isterim. Xbox One'da exclusive oyunlar cok az ve guzel oyunların coğunun Turkce dil desteği yok. Ancak PlayStation 4'te bircok iyi exclusive oyun var ve Turkce dil destekleri de var. İngilizce'm pek iyi değil. Oyunları anlamakta zorluk cekerim. Xbox One'da oynayacak oyun bulamıyorum. GTA V, RDR 2 oynarım dedim ama Turkce dil destekleri yok. Xbox One icin oyun soylerseniz sevinirim Turkce dil desteği olan. PlayStation 4'te ise Detroit, Days Gone, Horizon Zero Down, God of War 4, Bloodborne, The Last of Us, Uncharted 4 var. Keşke Spider Man de Turkce olsaydı. 4K televizyonum yok. 1080p oynayacağım. 60FPS istiyorum. Offline oynayacağım. PlayStation Plus veya Xbox Live Gold satın almayacağım. İşte bunlar kriterlerim. Şimdi ise malum soru:

Xbox One X mi alayım PlayStation 4 mu?

Teşekkurler!