Merhaba;

Oncelikle en baştan anlatacağım.

2 Ay once Hepsiburada'dan Xbox kolu satın aldım bilgisayarda oynamak icin. Aynı şekilde Trust'ın Bluetooth adaptorunu satın aldım. Her şey cok iyiydi, sıfır bağlantı kesilme harika diyordum. Fakat her şey Windows 1903'e gectikten sonra sorunlar başladı. Kumanda 5 dakikada bir bağlantısı kopuyor, yanıt vermiyor ve 10 saniye basılı tutuyorum kapatıp tekrardan acıyorum. En sonunda kablo ile biraz oynayayım dedim. Hic kesilmeden harika bir şekilde bana oyunu oynatıyor. Fakat kabloyu cıkarttıktan sonra, en azından bağlanan kumanda artık bağlanmıyor. Tepkisini ben hayatımda ilk defa gordum. Kumandanın ışığı hic yanmıyor. Fakat ortadaki Xbox tuşuna basılı tutunca ışık hızlı bir şekilde yanıp sonuyor, elimi tuştan cekince ışık sonuyor. Işık yanmadığı halde bilgisayarımın Bluetooth aygıtı kolu goruyor, fakat bağlanma hatası veriyor.

Bu konuda desteklerinizi rica ediyorum. Şimdiden uyarıyım, Bluetooth aygıtımda problem yoktur. Bu sorunu yaşayan birisi varsa cozumunde destek olabilir mi? Veya yabancı web sitelerinde gozu takılıp buraya atabilir mi? Ben hicbir şey bulamadım.

Şimdiden teşekkur ederim. İyi forumlar.