İnternette 450-500 lira gibi fiyatlara satılıyor ve ben de almak istiyorum. Aklımda bunlardan birini almak var. Xbox 360 4 Gb Oyun Konsolu+oyun Hediyeli 2 Yıl Garantilidir - n11.com

Xbox 360 Fiyatları - Xbox 360 Kolsol - n11.com Xbox 360 Konsol urunleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Xbox 360 Konsol modelleri icin hemen tıklayın.
urun.n11.com

Microsoft Xbox 360 2.el 10 Orj Oyunlu ***uygun Fiyat Bol ceşit !! - GittiGidiyor Microsoft XBOX 360 2.EL 10 ORJ OYUNLU ***UYGUN FİYAT BOL CEŞİT !! en uygun fiyatı, ucretsiz kargo avantajı, diğer microsoft oyun konsolu modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
urun.gittigidiyor.com

Microsoft Xbox 360 E Slim Kasa - GittiGidiyor Microsoft XBOX 360 E Slim Kasa en uygun fiyatı, ucretsiz kargo avantajı, diğer microsoft oyun konsolu modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
urun.gittigidiyor.com

GittiGidiyor – Turkiye'nin Oncu Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha bircok kategoride milyonlarca urunun satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
urun.gittigidiyor.com

Bunlar arasında kaldım, butce en fazla 550 lira. Bu konsolu alırsam oyunlar ne kadar tutar, cok fazla masraf etmek istemiyorum. Ozellikle almak istediğim oyun Blur var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.