Arkadaşlar merhaba. Bugun gene klasik olan tek farkı yıl olan soruyu soruyorum. Yazın almayı planlıyorum ve Forza serisi beni grafik olsun oynanış olsun cok kendine cekiyor. Sanırım konsol alsam ozellikle Turkce Yama veya direk TURKCE oyunlar olsa hepsini bir oynarım. Zaten gozlerim o kadar kaliteye alışık değil. Bu iki konsolu hem fiyat hem oyun hem ulaşılabilirlik hem zevk yuzunden istiyorum. Sizce hangisi bana hitap eder? Cunku eski konulara baktığımda beni pek tatmin eden cevaplara ulaşamadım cunku 2014/2015 yıllarında zaten kac istenen tarzda XBOX 360 oyunu vardır ki? Turkce olursa oynarım dediğim oyunlar (seri olarak): Uncharted, GTA V, God Of War, Forza Horizon, Sleeping Dogs, Watch Dogs, GTA IV, FİFA 18, PES 18, Minecraft, Crysis, Call Of Duty, Driverclub, Far Cry, Red Dead Redemption.
Bu arada Online oynar mıyım bilmem ama sanırım konsolu kırdırırım. Zaten dediğim gibi gozum kaliteye pek alışık değil ve cok butce verme taraftarı da değilim zaten bu iki konsoldan birisini eğlenmek icin falan istiyorum. Listede Minecraft bile yazıyor kardeşim icin siz duşunun

Bir de oyunları bunların icine kendim PC uzerinden yukleyebilir miyim? (Ahım şahım bir PC'm yok bu arada en fazla GTA IV oynamışlığım var ondada pek zevk alamadım.)
NOT: Bu donem bunlar alınmaz paraya kıy PS4 Pro al, yok şunu al yorumlarına kapalıyım. Sağ olun.