Selamlar. 2 gun once satın aldığım ve bugun elime ulaşan XBOX One S kontrolcusunun sanırım bir sorunu var o sorun da şoyle ki Xbox One S kontrolcusu 3.5mm jak girişine sahip kulaklıklar icin ve bende de 3.5mm'lik bir telefon kulaklığı var. Takıyorum ama ses gelmiyor, acaba bunun icin ayrıca bir driver gerekli mi? İnternetten araştırdığıma gore gerek yok, direk taktığında algılıyormuş ve ses geliyormuş ama bende olmadı. Bu benden kaynaklanan bir sorun mu yoksa gercekten aldığım gamepad bozuk mu? Bu arada gamepadin başka hicbir işlevinde sıkıntı yok, her şeyi sapasağlam. Sadece bu sorun kafamı meşgul ediyor. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkur ederim. İyi gunler.

Edit: Dostlar sorunun cozumunu buldum. Belki aynı sorundan muzdarip başka birileri vardır diye yazıyorum: Biraz akıllılık edip de kontrolcunun yanında gelen kullanım kılavuzunu okuduğumda anladım ki; eğer kontrolcuyu wireless ile bağlarsan PC'ye o zaman kulaklığı kontrolcuye takabilirmişsin. Ama eğer bluetooth ile bağlarsan, kulaklığı pc ye takmak zorundasın cunku bluetooth bağlantısı ile ses iletilmesi imkansızmış. Bir de usb kablo ile bilgisayara bağlarsan da aynı şekilde kontrolcuye kulaklığı takıp kullanabiliyormuşsun. Demek ki neymiş; kullanım kılavuzu okunmalı.