Bende orta duzeyde bir oyuncu bilgisayarı var; GTX1050TI 4 GB, 8GB RAM, Ryzen 2200G vs.

Orijinal FIFA 19'umun olmasına rağmen FIFA, NBA, NFS tarzı oyunlardan pek zevk alamıyorum oyun kolum cok duzgun değil ve stabil calışmıyor. Xbox'ın oyun kolunu almayı duşundum fakat bilgisayarımda bluetooth olmadığı icin ek aparatıyla almalıyım ve bu 500 TL gibi bir maliyet yapar bana. Kablo ile de bilgisayara bağlı kalmak istemiyorum. Bilgisayardan oynadığım oyunlar PUBG, CS;GO bunların haricinde pek oyun oynamıyorum arada BF tarzı. Bugun bulunduğum şehirde Xbox One S buldum.1 yıllıkmış ve alınırken Mediamarkttan 4 yıllık garantisi yaptırılmış 250 TL'ye. 2.Kolu da mevcut, yanında da R6, COD WW2 ve bir oyun daha verecek. 500GB 1200 TL'ye olur dedi. 20 Gunluk De Gamepass varmış. PS4 zaten 2200 TL civarlarında geziyor 2.el. Sizce almam mantıklı mı? Bilgisayarım masaustu olduğu icin taşıyamıyorum bir yere ve de biraz kablolara bağımlı kalıyorum. Konsola da cok masraf yapmak istemiyorum hevesim kacabileceği icin. 2016 yılında cıktığı icin ne kadar geleceği var? Duşuncelerinizi bekliyorum.