Oncelikle fazla detaylı bir inceleme olmayacak maksat almayı duşunenin aklında fikir oluşsun.
Tasarım -) tasarım oldukca şık ve kucuk bir konsol yer tutmuyor diyebilirim.
Not: Fotoğraf ekleyemiyorum şu an uzgunum.
Performans ve Game Pass -) coğu kişinin konsolu almasının sebeplerinden biri Game Pass ikincisi performans, nedeni ise biliyorsunuz Game Pass oyun bolluğu ile yeterli ve konsol teknik anlamda gayet gunumuz 1080p icin yeterli.
Test ettiğim oyunlar: Aragami 2 (60 FPS ama pek hissettirmiyor oyle olduğunu), hades, astroneeer (30 FPS ama takılıyor), FIFA 21 (akıyor Xbox One bile 60 FPS calıştırabiliyor FIFA sonucta), son olarak Rocket League ve The Walking Dead serisi ikisi de canavar gibi calışıyor.
Arayuz -) Xbox arayuzu hep ilgimi cekmiştir beni gayet tatmin etti SSD olması da cabası ısındığı zaman takılabiliyor.
Isınma -) heh en sonunda geldik konsol ısınıyor arkadaşlar normalin bir iki tık uzerinde hem de sebebi fanın yavaş calışmasından dolayı ve ben Xbox sitesinden ve YouTube videolarında onerilen pozisyonda kullanıyorum konsolu bu da ufak caplı takılmalara yol acıyor o yuzden arada dinlendiriyorum.
Konsol gayet tatmin edici bir konsol ısınma olayı dışında umarım aklınızda bir fikir edinmiştir.
Xbox Xbox Series S inceleme
Oyun Konsolları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Xbox Series S inceleme