Arkadaşlar merhaba. 1 yıl once Amazon Germany uzerinden 3500'e Xbox Series S aldım. PSP haricinde aldığım ilk konsolumdu, hep bilgisayar kullandım 6 yaşımdan beridir ve elimde Xbox haricinde AMD 3500U iceren bir laptop var (Vega 8) bu laptop artık hicbir AAA oyunu acmıyor o yuzden AAA oyunları konsoldan, ana oyun turum olan strateji ve Factorio tarzı management oyunlarını bilgisayardan oynarım diye duşunuyordum aldığımda (bilgisayara butcem yetmiyordu)
Millet Game Pass diye onerirken Xbox'u, ben 12 aydır Game Pass almama rağmen 1 tane bile oyun oynamadım Game Pass uzerinden ve hep oyun satın aldım. Satın aldığım oyunların sayısı 50'yi bulmuş durumda ve Total'de 2500TL civarı harcadım sadece oyunlara. Elden Ring dışında seve seve konsolu actırtan bir oyun olmadı şimdiye kadar. Asıl sorun ise konsolun beni hic sarmaması. Xbox'un kendi ozel oyunlarını bir turlu getirmemesinde, j-RPG olarak cok az iceriğin olmasından ve platformun daha cok shooter/online ve indie oyunlar uzerine oluşmuş olmasından, FPS oyunlarını kolla oynamaktan nefret etmem, oyun fiyatlarının yuksek olması (başlarda nasılsa koleksiyon yapıyorum diye aldırmıyordum ama Steam bir oyunu 20TL'ye satarken konsolda o oyuna 70-80TL vermek son zamanlarda koymaya başladı) ve en onemlisi konsolda hic arkadaşımın olmamasından adam gibi oyun oynayamıyorum. Son zamanlarda satmayı duşunuyorum ama hesap cok dolu ve hesap satmak ayrı dert. Satsam hesapla beraber elime Total'de 6500-7000TL maksimum gecer. Bu paralara 1650'li PC zor alıyorsun zaten. PS4 Pro ile kafa kafaya takasa girmeyi duşundum (hesabı turuncu siteden satarım ekstradan diye) cunku PlayStation tarafında cok istediğim exclusive oyunlar var ve j-RPG cok ceşitli orada. Başka bir ihtimal dizustu bilgisayarımla beraber satıp en azından 1660'lı falan bir sistem toplamak olabilir ama zamanında cok girdim elektronik satma işlerine ve ikinci el satışlarla uğraşmak cidden adamı kanser ediyor bu ulkede.
Bu hafta indirimle beraber 3 aylık GeForce NOW aldım ve bilgisayarda istediğim oyunu oynamayı ne kadar ozlediğimi fark ettim, bilmiyorum cok kararsızım bu yuzden. Sizce ne yapsam? Xbox ozel oyunları gelene kadar sabretmeli miyim yoksa ikinci el satış işlerine girmek istemesem bile satıp PS veya daha iyi bir bilgisayara gecmeli mi?
Xbox Xbox Series S satıp PS4 Pro veya bilgisayar almak
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Xbox Series S satıp PS4 Pro veya bilgisayar almak