Sdece FIFA icin bu oyunu PS4 ve Xbox platformlarında oynayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Ozellikle Xbox kullanıcılarının fut, online sezonlar modunda rakip bulamama, oyundan duşme, lag gibi oyun ici tecrubelerini merak ediyorum. Kendim 6 ay kadar PS4'te FIFA 18 sadece fut oynadım sonrasında PS4'u sattım.
Şimdi ya tekrar PS4 alacağım ya da Xbox'ı deneyebilirim. PS4'te fut modunda ozellıkle WL'de bazı maclarda lagdan oynayamaz hale geldım, en kotusu bu zaten. Online oyunda duşme ve gecikmeler.(internet kablonet 50/4 Mbps ping genelde 12-13)
Daha once PC'de de Xbox gamepadi ile biraz FIFA oynamışlığım var. Gamepad cidden cok iyi fakat tek basına konsol secme sebebı olmayabilir. Sonuc olarak oyunu bu iki platformda oynayanlar iyi/kotu tecrubelerini paylasırlarsa sevınırım.
Not: Şu ucuz, bu pahalı, onun bu ozel oyunu var, bunun şu oyunu var, bu gercek 4K o değil tartısması olmasın. Hepsinin kendıne ozel oyunlarını, ozelliklerini vs. bılıyorum. Konunun acılma sebebi sadece FIFA ve fut modudur. O sebepten buraya actım. İki ayrı konsol konusuna acıp kalabalık yapmak istemedim.
Xbox FIFA icin Xbox One S vs PS4
Oyun Konsolları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox FIFA icin Xbox One S vs PS4