Merhaba. İthalatcı garantili aldığım Xbox konsolumun gamepadini garantiye yollamak istiyorum, acıkcası bana kullanılmış urun kakaladıklarını duşunuyorum. Konsol ile kutusunun uzerindeki seri numara eşleşmiyor. Konsolun uzerinde ufak bir cizik vardı aynı zamanda gamepadin ustunde de gamepadin A X B Y tuşları normalin daha ustune sallanıyor. Bu normal mi bilmiyorum. Aynı zamanda analoglara basarken arada bir boşluk olur ya, o boşluk kısmında basarken biraz kıtırdıyor yine. Normal mi?
Bunu satın aldığım firmaya belirttiğimde ise maalesef kutu acıldığı icin iade alamayız vs gibi sacmalıklarla karşılaştım. Kotu yanı ise Trendyol veya Hepsiburada'dan almadım kendi sitelerinden aldım. Keşke daha guvenilir bir siteden alsaymışım. Koşulsuz şekilde iade verebilirdim. Her neyse asıl konuya geceyim.
Microsoft'a bir urun yolladığımız zaman sıfır ile mi değiştiriyorlar yoksa yenilenmiş ile mi veyahut en cok hangisi ile değiştiriyorlar? İnternete baktığımda bazı kişilere yenilenmiş bazı kişilere direkt yeni urun yollamışlar hatta 8. nesil gamepadi olan adama direkt 9. nesil yolladıklarını bile gordum. Microsoft'un sitesinde ise yenilenmiş benzeri bir cihaz ile değiştirilir diyordu.
Xbox İthalatcı garantili Xbox gamepad icin değişim yapılır mı?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox İthalatcı garantili Xbox gamepad icin değişim yapılır mı?