Merhaba, Xbox Series S uzerinden Fortnite oynayacaktım ama oyun boyutu yuksek olması ve internetimin cok iyi olmaması yuzunden oyun yuklenmeden Epic Games sitesinden Xbox hesabım ile Epic hesabımı bağladım. Daha sonra oyunu indirdim ve giriş yapmaya calıştım bana bir aktivasyon kodu verdi. Kodu epicgames.com/activate uzerinden girmeye calıştığım da bana bu Epic hesabı zaten bir Xbox hesabına bağlı hatası verdi ama sorun şu ki hata verdiği Xbox hesabı ile aktivasyon kodunu girdiğim Xbox hesabı aynı hesap. Yani aynı hesap olmasına rağmen girmiyor bir sure sonra tekrar deneyim dedim ve yine girdim aktivasyon sitesine bu sefer de girdiğim kodun suresinin dolduğunu veya gecersiz olduğunu soylediler. Oyun uzerinde ki kod 10 dakika icerisinde yenilenecek yazmasına rağmen yenilenmedi ne yapmam gerek bilmiyorum. Epic Games destek kısmı sorunun kendileri ile alakalı olmadığını Microsoft ile konuşmam gerektiğini soyledi hafta sonu olduğu icin destek kısmı calışmıyor. Ne yapmam gerek bilen var mı?

Dosya Ekleri Screenshot_20220619-200141_Camera.jpg 136,2 KB · Goruntuleme: 5