Sıfır yeni Xbox 360 aldım. Cok uygun fiyata. Aldım ama birkac sıkıntım mevcut. Cevaplarsanız sevinirim.
1- GTA V'de FOS surekli 20'de gibi oynuyorum. Ama hic akıcı olmuyor .Xbox 360 ve PS3 gameplaylerine bakıyorum onlarda sıkıntı yok. Bendeki gercekten oynanmayacak seviyede. Hani firma boyle oynandığını gorse cıkarmazdı. PS3 olsa bir nebze diyeceğim ama bu ne arkadaş. Hani grafiğinde veya AA'sında felan değilim. Oyun akıcı değil. Kapalı ortam oyunda da denedim yine aynı. Konsola ozel Forzada bile boyle. Tam anlatamadım ama VSYNC acık ile kapalı arasındaki fark gibi. Goruntu gec yansıtılıyor sanırsam. Bazen de insanlar ışınlanıyor yanıma. Dersiniz ki nesne gec gelir anlarım. Her oyunda NPC ışınlanıyor. Acaba TV'den veya HDMI kablodan olabilir mi?
2- TV'yi oyun moduna alıyorum ekran parlaklığı cok kısılıyor. Sonuk bir hal alıyor .Yok mu bunun ince ayarı? Gece ya da karanlık yerleri gormekte zorlanıyorum. Gama veya siyah dengesinde oynayınca duzeliyor ancak bu seferde gunduz renkler mat oluyor.
3- Arayuzu kendim duzenleyemiyor muyum? Oyun marketine "İsteğe Bağlı" kısmından girip , harflerle aratıyorum. Doğrusu bu mu? Yani PSN'deki gibi katalog yok mu? Ne bilim indirimli oyunlar, ucretsiz oyunlar, one cıkanlar gibi...
4- Cihazı fabrika ayarlarına nasıl sıfırlarım?
Xbox 360 Akıcılık Sorunu
Xbox0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Konsol Oyunlar
- Xbox
- Xbox 360 Akıcılık Sorunu