calışma ile ilgili sozler calışmayla ilgili komik sozler calışmak ile calışma sozleri calışmakla
Calışmak ile ilgili sozler arıyorsanız eğer sizler icin calışmayla ilgili en guzel ve en ozlu sozleri veriyorum=)

# Basit bir adamın elinden geleni yapmaya calışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir GGracian

# Bilsin ki insan icin kendi calışmasından başka bir şey yoktur Necm Suresi:39

# Calışanlar, kotuluk duşunmeye vakit bulamazlar Calışmayanlar ise, kendilerini kotulukten kurtaramazlar HzAli ra

# Calışıp da tevekkul etmek, bir yere cekilip ibÂdet yapmaktan hayırlıdır Abdullah Bin Menazil

# Calışma; sıkıntıyı, kotuluğu ve yoksulluğu uzaklaştırır Andre Maurois

# Calışma ucup gidebilen bir alışkanlıktır; bırakması kolay, yeniden başlaması zor bir alışkanlık Victor Hugo

# Calışmak hayat, duşunmek ışıktır Victor Hugo

# Calışmak, herşeyi fetheder Virgil

# Calışmak bizi şu uc buyuk beladan kurtarır: Can sıkıntısı, kotu alışkanlıklar ve yoksulluk Voltaire

# Calışmayana Allah yardım etmez Sophokles

# Dertler icin tek bir deva vardır; dunyanın butun ilaclarından iyidir; calışmak Dale Carnegie

# Dolaşan kopek aclıktan olmez Prosfer Merimee

# En buyuk makam, en buyuk hak calışanlara ait olacaktır Ataturk

# Gencliğe uc oğudum var: Calışın calışın calışın Otto Von Bismark

# Hic olmeyecekmiş gibi dunya icin, yarın olecekmiş gibi de ahiret icin calış Hadis-i Şerif

# İcinde calışma olmayan hayat suctur İcinde sanat olmayan calışma ise vahşiliktir Victoria

# İnsan, ancak calıştığını kazanır HzMevlana

# İnsan calışmadıkca ne yapacağını kestiremez Hamilton

# Once calışın sonra dinlenin APuşkin

# Paslanacağına yıpranın Cumberland

# Sakın oturduğunuz yerden "Allah'ım rızkımı ver" deyip durmayın Gokten ne altın yağar, ne de gumuş HzOmer ra

# Sıkı bir calışmanın yerini hic bir şey alamaz Deha yuzde bir ilham ve yuzde doksan dokuz terdir Thomas Alva Edison

# Taşlar değil, yapılan işler anıtları meydana getirir Motley

# Yuvarlanan taş yosun tutmaz Syrus