calışma ile ilgili sozler calışmayla ilgili komik sozler calışmak ile calışma sozleri calışmakla
Calışmak ile ilgili sozler arıyorsanız eğer sizler icin calışmayla ilgili en guzel ve en ozlu sozleri veriyorum=)
# Basit bir adamın elinden geleni yapmaya calışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir GGracian
# Bilsin ki insan icin kendi calışmasından başka bir şey yoktur Necm Suresi:39
# Calışanlar, kotuluk duşunmeye vakit bulamazlar Calışmayanlar ise, kendilerini kotulukten kurtaramazlar HzAli ra
# Calışıp da tevekkul etmek, bir yere cekilip ibÂdet yapmaktan hayırlıdır Abdullah Bin Menazil
# Calışma; sıkıntıyı, kotuluğu ve yoksulluğu uzaklaştırır Andre Maurois
# Calışma ucup gidebilen bir alışkanlıktır; bırakması kolay, yeniden başlaması zor bir alışkanlık Victor Hugo
# Calışmak hayat, duşunmek ışıktır Victor Hugo
# Calışmak, herşeyi fetheder Virgil
# Calışmak bizi şu uc buyuk beladan kurtarır: Can sıkıntısı, kotu alışkanlıklar ve yoksulluk Voltaire
# Calışmayana Allah yardım etmez Sophokles
# Dertler icin tek bir deva vardır; dunyanın butun ilaclarından iyidir; calışmak Dale Carnegie
# Dolaşan kopek aclıktan olmez Prosfer Merimee
# En buyuk makam, en buyuk hak calışanlara ait olacaktır Ataturk
# Gencliğe uc oğudum var: Calışın calışın calışın Otto Von Bismark
# Hic olmeyecekmiş gibi dunya icin, yarın olecekmiş gibi de ahiret icin calış Hadis-i Şerif
# İcinde calışma olmayan hayat suctur İcinde sanat olmayan calışma ise vahşiliktir Victoria
# İnsan, ancak calıştığını kazanır HzMevlana
# İnsan calışmadıkca ne yapacağını kestiremez Hamilton
# Once calışın sonra dinlenin APuşkin
# Paslanacağına yıpranın Cumberland
# Sakın oturduğunuz yerden "Allah'ım rızkımı ver" deyip durmayın Gokten ne altın yağar, ne de gumuş HzOmer ra
# Sıkı bir calışmanın yerini hic bir şey alamaz Deha yuzde bir ilham ve yuzde doksan dokuz terdir Thomas Alva Edison
# Taşlar değil, yapılan işler anıtları meydana getirir Motley
# Yuvarlanan taş yosun tutmaz Syrus
Calışma ile ilgili sozler
Geyik0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Calışma ile ilgili sozler