Merhaba, elimde 8.nesi Xbox One Cyberpunk 2077 versiyon bir gamepad var. Gamepadin R1 butonu cift tıklama yaptığından dolayı garantiye gondermek istedim fakat urunun seri numarası Microsoft sitesi uzerinde tanınmadı diye cıkıyor. Microsoft ile yaptığım goruşmede urunun neslinin eski olduğu ve kendilerinin de kaydetmediklerini soylediler. Buna istinaden urunu bir turlu garanti icin teslim edemiyorum. Microsoft Vatan Bilgisayar'a yonlendiriyor satıcı olarak, Vatan Bilgisayar ise Microsoft'a. En son yaptığım işlemlerde aldığım bir ton mail var. Kısaca urunu bir turlu garantiye gonderebilmek icin kaydedemiyorum elimde Xbox olmadığı icin belirli bir sure orada kullanınca kayıt oluyor dendi fakat konsolum yok. En son Xbox Support bu sayfadan değişim istedim ve gerekli bilgileri girdim. Bugun akşam uzeri bir mail geldi UPS Kargo icin teslimat kodu vermişler fakat ben bu maildeki linklere tıkladığım zaman herhangi bir başvuru formu acılmamakta. Yakınımda herhangi bir UPS Kargo bulunmamakta ben bu urun icin UPS Kargo'yu evden teslimat icin arayıp Microsoft'un verdiği kodu mu vermem lazım? Daha once bu konuda sıkıntı yaşamış ve cozume ulaşmış kişiler var ise yardımcı olurlarsa sevinirim. Konu altında Microsoft Turkiye ve Amerika ile yapmış olduğum mailleşmeler de mevcut. Garanti icin servis kaydı oluşturtmadığı icin direkt olarak oyun kumandası değişimine başvurdum. Yanlış mı yaptım onu da bilmiyorum.

1. Adım: Teslim alma randevusu ayarlayın​
Calışmayan cihaz veya aksesuarınızın teslim alınması icin randevu almak uzere Pazartesi-Cuma gunleri arası normal iş saatlerinde 0850 255 0066 numaralı telefonu arayarak ya da cevrimici olarak UPS'ye ulaşın ve şu Microsoft Hesabı numarasını belirtin: kod burada yazılı.​

Dosya Ekleri 4.PNG 30,9 KB · Goruntuleme: 9

3.PNG 27,4 KB · Goruntuleme: 13

2.PNG 51,3 KB · Goruntuleme: 10

1.PNG 55,5 KB · Goruntuleme: 12