Krallık kurdum zor bela. 1 milyon da para kastım. Hilesiz, hurdasız. Ticaret yeteneğimi, 150-170 yapmışım. Kıcı kırık lordu, safıma cekebilmek icin en az 2 milyon lira para vermem gerekiyormuş! İlişkim 100 bir de. Bir kentli lordu, kendime cekebilmek icin 2 milyon para verecekmişim. Yok ya.
Meraktan para hilesi ile 2 milyon yaptım. Evet, adam geldi ama kenti gelmedi. Bu nedir şimdi? Bu oyun oynanmaz abi. Bu ne Allah aşkına ya? Bre insafsızlar tuccarlık yapa yapa 1 milyon kastım, oyun ici 750 gunde. Nereden kasacağım bu kadar parayı? Ayrıca niye şehri, kalesi gelmiyor adamların. Ne anlamı var o zaman? Savaşarak alayım. Ama alamazsınız. 1000 kişilik ordu sizi ezer gecer. İlerlemeniz imkansız. Gerilla gibi adamları, tek tek yakalasan 3 gun sonra yine aynı asker sayısıyla "selamunaleykum" diye geliyor. Ne yapayım, herkesin kellesini mi koparayım?
Bir diğer sacmalık ise bu ikna sistemi. Resmen sallamasyon. Oyunun başından beri cazibe kastım. 225 seviyeyim. 50-60 ilişkili adam gelmiyor. Save-load yapıp bir daha denediğimde oluyor. İşin komik tarafı, -30-50 adamı da boyle yaparak ikna edebiliyorsunuz. Taktiğiniz, Save load yapmak olsun. İlişkiymiş, cazibeymiş yalandan koymuşlar oraya. İşleyen duzgun bir sistem yok.
Oyun 1 sene gecti. Hic mi duzelmez? Bir de daha beter etmişler. Kolayda oynuyoruz. Gercekci de oynasak ne isteyecekler kim bilir? Olmeyi acık yapınca, en iyi zırhlarla donattığım yoldaşlarım, karılarım kıcı-kırık bir savaşta oluyor. Oyunda kac kadın değiştirdim, hatırlamıyorum. Ne hikmetse savaş bitince esirlerin coğu, acemi oluyor. Ekmek dediğimiz adamlar, olmuyor. 200k zırhlı karım, hemencecik oluyor. Anladım abi.
Tum tadım kactı, oyundan soğudum.
Bannerlord'daki mantıksızlıklar
Oyun Dünyası0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Bannerlord'daki mantıksızlıklar