Oyuna neredeyse cıktığından bu yana sahibim cok şey duzelttiler bunu biliyorum ozellikle oyunu aldığımda birisine vurmaya calıştığımda FPS 2 oluyordu oynanmıyordu oyun. Hala devam eden kucuk FPS problemlerinden bahsetmek istiyorum. En başta orduma baktığımda olan FPS duşuşu bu duşuş nedense seferde daha fazla FPS duşuruyor. Eski kayıtlarıma giremememden dolayı yeni bir kayıt actım, ilk işim turnuva kazanmak, capulcu avlamak, lordlarla konuşmaktı 6 kişilik bir capulcu birliğini avlıyordum ordum 12 kişiydi. Her şey normal sabit 75 FPS alıyorum ama arkadaki 12 kişiye baktığım an FPS 50'ye duşuyor. Garip şekilde ozel savaşta hic olmayan bir şey 600 kişilik savaş actım ozel savaşta 150 suvari 150 atlı okcunun arasında gezindim FPS 62-69 arasında geziyordu. Catışmaya uzaktan baktığımda sabit 75 catışmanın arasına girdiğimde ise en duşuk 48 ortalama 55 FPS gordum.(aynı haritalarda test edilmiştir.) Ozel savaşta 600 kişilik bir savaşta bu kadar rahat oynarken seferde niye boyle oluyor? Ayrıca oyundaki ayarları da değiştiremiyorum bitti diyorum bakıyorum geri ayarlara giriyorum gene aynı hicbir şey değişmemiş. Yalnız sadece cozunurluk ve Hz ayarlarken oluyor diğer hepsini değiştirebiliyorum. Sabit 60 FPS alayım rahat oynayayım diyorum sabitlenmiyor geri atıyor cozunurluğu masaustu cozunurluğunden 1080p yapıyorum geri atıyor. Oyunun Config dosyalarından değiştirip ustune dosyayı salt okunur yaptım gene işe yaramadı. Oyuna 3 defa yeniden girip cıktım oyun butun ayarlarını sıfırladı dili İngilizce yaptı butun ayarlarım da bozuldu. Ozel savaş gibi rahat oynayabilsem cok daha eğleneceğim ama FPS duşunce oyunun tadı tuzu kacıyor daha FPS alırsam belki duzelir dedim ayarları duşurdum 100-120FPS alıyorum yok arkadaş 12 kişiye bakıyorum FPS 70'e duşuyor. Bir cozumu olan var mı?
Sistem ozellikleri;
-GTX 1050 Ti 4 GB.
-i7 7700HQ.
-16 GB 2666MHz RAM.
-1TB HDD.
- XPG SX8200PRo 512 GB 3500 MB okuma/2300MB yazma. Oyun SSD'ye kurulu.
Sistemi cok zorlamıyorda ekran kartı FPS sabit olduğunda %70 arası geziyor FPS duşunce doğal olarak %100 oluyor CPU maksimum %74 gordum şu ana kadar ortalama %40-50 geziyor. 16 GB RAM'in en fazla 14000 MB kullanıyor. SSD'de zaten sorun yok zaten Max 50°'ye cıktığını gordum şuana kadar.
Bannerlord duşuk FPS
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Bannerlord duşuk FPS