Arkadaşlar selam, Bannerlord icin o kadar sene bekledik ettik hala bu zor oyun icin adam akıllı rehber yapan bir tane Turk goremedim. Bu nasıl Community anlamadım. İnsan biraz oyununa sahip cıkar her yonuyle her detayıyla yabancılarda olduğu gibi oyunun anlatılması lazım ama yok, her neyse.
Şimdi internette coğu yarım akıllı arkadaş savaş taktiği videosunda yeni İstanbul Havalimanı genişliğindeki col arazisini veya ağacların ormanların olmadığı dumduz yeşillik alanda tarif yapıyor. Yahu kardeşim dumduz ağacsız alanda babaannem de savaş kazanır. Koy az tepe olan yere okcuları, duz onune piyadeyi bitti gitti. Her neyse soruma geleyim, gercekten savaş alanı duz olmadığı surece kazanma ozurlu biriyim. İki sorum olacak;

-Coğu savaşta, ozelikle de ustunluk sizdeyse, karşı taraf full savunmada ve pasif kalıyor. Taaa mapin en ucuna kadar gidip orda kamplıyorlar. Bunları nasıl en az kayıpla kendi savunma hattıma cekebilirim?
-Dediğim gibi duz ovalar falan kolay, fakat full orman ve ağac olan maplerde veya koy gibi dar alanlarda nasıl savaş kazanılır, ben bir turlu beceremedim. Lutfen bilen varsa duzgun taktik versin artık esir olmamak icin hileyle herkesi bayıltmaktan sıkıldım.