Oyunu genel olarak beğendim, grafikleri, muzikleri, atmosferi, animasyonları olsun gayet iyiydi. Ozellikle mevsime gore savaş alanlarının ve şehirlerin kışın karlı, sonbaharda kuru ot ve sarımtrak tonlar, yaz ve ilkbaharda daha canlı bitki ortusu ve ağaclar olarak değişmesi cok hoştu.
Ama canımı sıkan bazı şeyler Warband'da bile olmayan yapay zeka hataları, (beklediğim kadar) fazla ceşitlilik olmaması. Ozellikle şehir, kale ve koylerin birbirlerinden farklı olması oyuna ciddi bir artı katabilirdi bence, krallığın tarzına gore mimari ve farklı tasarım var ama aynı krallığın butun kale koy ve şehirleri aynı. Savaş alanları ceşit olarak Warband'dan fazla ama daha fazlasını beklerdim, saymadım ama yaklaşık 10-15 savaş alanı var sanırım.
Vlandiya krallığı Bug'a girdiği icin komple yok edemedim. Herkesi idam ettikten sonra bir kadın gecti başına ama hicbir askeri yok ve bir koyden bir gun bile dışarı cıkmadı, asker de toplamadı, koye gidince seceneklerde bile yoktu.
Oyun erken surumde farkındayım ama bence pek fazla bir şey eklemeyecekler gibime geliyor. Hata ve cokmelere, silah dengelerine, bug fixe daha cok yoneliyorlar gibi. Bu arada şanslı kısımdaydım, oyun boyunca aşırı buga denk gelmedim ve 2 - 3 kere cokmuştur oyun lakin son beta guncellemesi (e1.5.1) aldığım performansı kotu etkiledi daha fazla drop yemeye başladım, Save'imi bug doldurdu ve oyun bayağı coktu.
Hatalar mutlaka duzeltilecektir de inşallah oyuna cok daha fazla icerik eklerler.