Ellerindeki FTT’leri satacaklarını soyleyerek kripto para borsası FTX’in iflasına yol acan olaylar zincirini başlatan Binance CEO’su Changpeng Zhao, sektorde gorduğu sorunlarla ilgili daha fazla konuşacağını soyledi.
Zhao, Twitter hesabından yaptığı acıklamada, “Rakiplerle ilgili yorum yapmıyorduk fakat bu politikayı, ilerleyen zamanda biraz kenara bırakacağım ve sektorde gorduğum sorunları daha cok dile getireceğim. Bu daha fazla ‘tartışmaya’ yol acabilir ama niyetim riski azaltmak.” ifadelerini kullandı.
Binance CEO’su, bu acıklamasıyla ilerleyen gunlerde hangi şirketler hakkında konuşacağı konusunda buyuk merak uyandırdı.
İLGİNİZİ CEKEBİLİR – Elon Musk ’tan FTX CEO ’su icin sert sozler
Bilindiği uzere Zhao, gectiğimiz hafta Alameda’nın bilancosunun cok buyuk bir kısmının FTT’den oluştuğunun ortaya cıkmasının ardından riski yonetimini gerekce gostererek ellerinde tuttukları yuz milyonlarca dolarlık FTT’yi satacaklarını acıklamıştı. FTX ve Alameda’nın zayıf bilancosu ile kredi, borc ilişkileri her iki şirketi de kotu bir sona surukledi. Zhao, Binance’in FTX’i tamamen satın almak uzere bağlayıcı olmayan bir anlaşma imzaladığını soylemiş fakat şirketin durumunu oğrenince bundan vazgecmişti. CEO, “SBF beni aradığında, olumsuz ortamı dağıtacak acıklamalarla bir anlaşma yapabileceğimizi duşundum ama rakamları gorduğumde durumun cok daha kotu olduğunu anladım.” demişti.
➤ Binance Haberleri
Binance CEO’su Zhao: Artık daha cok konuşacağım
Kripto Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Binance CEO’su Zhao: Artık daha cok konuşacağım