Steam uzerinden yaklaşık 26 saat oynadığım m&b: Bannerlord gectiğimiz gunlerde e1.1.0 betasını indirmeye actı. Ben de yenilikleri merak ettiğimden Beta'ya katılarak oyuna yaklaşık 2.5 GB olan e1.1.0 betasını kurdum. Ardından oyun surekli crash verdiği ve arayuzde takılmalar olduğu icin Beta'dan ayrılmak suretiyle eski surume geciş yaptım. Tekrar 2.5 GB boyutunda bir indirme yaptım. Tam indirme bitti oyuna gireyim derken, indirme %100'de takılı kalıp aşağıdaki gorsellerde gorduğunuz "eksik dosya ayrıcalıkları" hatasını verdi. İndirmeye devam et dediğimde 1-2 saniye icinde indirme durup tekrar aynı hatayı veriyor. Oynaya bastığımda ise indirildikten sonra oynanabilir olacaktır kutucuğu cıkıp hemen akabinde Steam cokuyor.
Oyunun dosyalarını doğrulayarak cozmeyi denedim ancak normal şartlarda 5 dakikadan uzun surmeyen oyunun dosyalarını doğrulama işlemi 5 saat gozuktuğu icin ve uzunca bir sure %0'da takıldığı icin bunu yapamadım.
İnternetteki cozumlerden herhangi birini yapamadım. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum, oyuna bir an once kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Dosya Ekleri

1.PNG 168,6 KB · Goruntuleme: 70

2.PNG 15,1 KB · Goruntuleme: 52