İyi gunler, oncelikle sorumu sorayım, sonrasında da genel oyun hakkımdaki bir şikayetimden bahsedeceğim. Ekte de gorduğunuz "takım macları" nasıl bir oynanışa sahip, klanım olmadan bakamıyorum, eğer guzel bir şey olsa arkadaşıma aldırtırım ama internette de bulamadım buna dair bir oynanış videosunu, bilgisi olan aydınlatırsa sevinirm.

Oyun hakkındaki şikayetime gelecek olursak da, Bannerlord'un Online kısmı bana kalırsa cok yetersiz, ne arkadaşımla 1vs1 ordu kapıştırabiliyorum ne kendimiz 1vs1 atabiliyoruz, ne de ortak bir orduyu yonetip AI ile mucadele edebiliyoruz, ne de kale kuşatabiliyoruz, kısaca arkadaşlarımızla kendi aramızda yapabileceğimiz hicbir şey yok. 2vs2 atmak falan da mumkun değil, bunun yanında co-op desteği de yok.

Maalesef ki Online kısmında Bannerlord, cıktığından bu yana 2 yıl gecmiş olmasına rağmen devrimsel nitelikte bir şey yapmadığı icin beni tatmin etmedi, dolayısıyla Online kısmında daha cok Warband Definitive Edition oynuyormuş gibi hissediyorum. Eminim ki coğu arkadaş da boyle duşunuyordur, bu duşuncelerimi de paylaşmak istedim.