Sistem ozelliklerim:
İşlemci: Ryzen 5 2600X
Ekran kartı: GTX 1050 Ti Gaming X
RAM: 16 GB
SSD: 256 GB
HDD: 1 TB
Dostlarım 8 yıldır beklediğim oyun cıkınca hemen alıp oynamaya başladım. Oyun yeni cıktığı icin optimizasyon sorunları var ama oynaya biliyordum. MSI Afterburner ile değerlere bakmak istedim işlemcimin 70 derece olduğunu gorunce direkt kapadım stok soğutucu kullanıyorum kasamda 4 adet Fan bulunuyor. PC dinlendikten sonra CS actım ve duşuk FPS ile karşılaştım 80 FPS ile oynuyordum. Aldığım FPS duştu işlemcimin sıcaklık değerine baktığımda 60 derecelere geliyor geciyor bazen. 60 derece yuksek bir derece değil biliyorum ama ilk defa bilgisayarımda boyle sıcaklık değerleri goruyorum. Normalde 50-48 derecelerde geziyordu ve FPS'de duşunce bilgisayarın başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Acaba başka bir soğutucuya gecme zamanı geldi mi? Sabah değerler normale gelir mi? Acaba cok mu abarttım 3-4 gunde 45 saat Bannerlord oynayarak bilgisayarı fazla mı yordum? FPS duşukluğunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum.
Bilgisayarın icini temizliyorum duzenli olarak format atıyorum. Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu.
R5 2600X ve GTX 1050 Ti Bannerlord oynarken sıcaklık artıyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- R5 2600X ve GTX 1050 Ti Bannerlord oynarken sıcaklık artıyor