Oncelikle merhabalar. Bugun meşhur yerli yapım Mount & Blade Bannerlord II'yi inceleyeceğim.
Eksiler:
Oyun kendini tekrar etmesi Cop optimizasyon Cop diyaloglar Sacma sapan buglar. Oncelikle bunlar genel sorunlar, cok genele vurdum cunku cok fazla hatalar. Yahu 8 senede ne yaptınız, bazıları diyecek ki erken erişim, tamam da arkadaş bu oyuna 150 TL istiyorlar. Ne 8 senede modcular yapsaymış daha iyi yaparmış, kralicenin yanına gidiyorum:
Ailelerimizin arasında evllilik ittifakı yapalım. Kim ile? Boşver. Yahu kanser bir oyun, 150 TL boşa gitti arkadaş
Artılar:
Savaş ortamı iyi Warband'a evlilik toreni vardı bunda niye yok para cok kolay kasılıyor 2 lord oldur alsana 100K size soruyorum bunlar 8 koca senede ne yaptı? 20 tane modcu toplasam daha iyisini yapardım yemin ederim 150TL'ye gidin Cyberpunk 2077 alın bune arkadaş Warband'ın remasterini yapmışlar. Toplasan oyunda 3 adet savaş alanı var.
Col Karlı alan Ormanlık alan Yapay zeka cop yahu taktik yapmaya gerek yok, 20 adet capulcuya 150 tane asker yolluyorum 10 kişi olme ne demek, gercekten cok sinirliyim bir yazılım muhendisi olarak. Diyeceksiniz oyun yapmak kolay iş değil, evet değil fakat ellerinde zaten grafik Warband'tan kalan grafik motoru vardı, en kotu parayı basıp Unreal Engine alsalarmış. Benden size oneri biraz bekleyin, yoksa kanser oluyorsunuz, en az 40 adet crash yedim şu an.
Mount & Blade Bannerlord II kullanıcı değerlendirmesi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Mount & Blade Bannerlord II kullanıcı değerlendirmesi