Bannerlord kervan asker sayısı limiti arttırılmıyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Bannerlord kervan asker sayısı limiti arttırılmıyor
-
12-11-2022, 16:10:26Herkese merhaba, arkadaşlar. Bannerlord oynarken canımı sıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Oyunun ekonomisi gercekten iyi kurgulanmış Warband'dakine benzer bir ekosistemi var. Koy-şehir-kervan ilişkisinden bahsediyorum fakat kervan konusunda bazı sıkıntılar yaşıyorum. Başlıkta da bahsettiğim uzerine kervan asker sayısı limiti arttıramıyorum parayı basarak kaliteli birlik alıyorum ama 30 kişi de sınırlı kalıyor. Her şeyi denedim interneti kurcaladım fakat gozle gorulur bir cozum yok buna sorun olarak bakmamın nedeni ise NPC kervanlarında 50 60'a kadar asker sayısı cıkabiliyor ve onune gelen saldıramıyor fakat benim kervanlarıma ne varsa 50 60 kişilik ordu kolayca saldırıp yenebiliyor. Aynı zamanda kervanbaşını ticaret ve vekilliği yuksek kişilerden secmeye ozen gostersem de bu arkadaşlar ticaretin T'sini bile bilmiyorlar sanırsam
kervan beklediğim kar seviyesinin cok altında kalıyor ve coğunlukla odediğim birlik ucretlerine dahi ulaşamıyorlar. Biraz bekleyin duzelir diyenler icin oyunun başlarında kervan oluşturup 1. yılın sonuna kadar cok az sayılabilecek bir kar ve genellikle zarar şeklinde ilerliyor. Oyuncu olarak ben ticaret yaptığımda ise cok kolay bir şekilde kar elde edebiliyorum. Oyunun bu sistemi bozuk mu yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum. Oneriniz varsa acığım şimdiden teşekkurler.