Oyunu duzgun bir şekilde indirip kurduktan sonra guncellemelerini yaptım, oyunu yonetici olarak calıştırmayı denedim, uyumluluk sorununu denedim, veri yurutme engellemesi seceneğine eklemeyi denedim, internette gosterilen "-windowed" cozumunu denedim, yine internette oyunun calışması icin gerekli olan tum Microsoft C++ visiual larını indirip tek tek kurdum, bilgisayarı kapatıp acmayı denedim. Oyunu Launcher uzerinden veya direkt exe olarak acmayı denedim ... Ve daha tonla denediğim şeye rağman sorunu cozemedim. Bilgisayarım tam olarak minimum sistem gereksimlerini karşılamıyor fakat gine bile heyecanlı olarak oyunun panel ekranını bile gormek istedim. İnsan o heyecanı yaşamak istiyor. Ben şu an oyun kasıyor veya donuyor demiyorum zaten. Bu imkansız cunku oyuna bile giremedim henuz. Hatayı illaki bircok arkadaş resim ederek paylaşmış olduğu icin benim pek bir SS goruntusu paylaşmama gerek yoktur diye duşunuyorum. Sadece ne yapmam gerek. Windows 7 kullanıyorum ve Windows'a guncellemelerin kesildiğini herkes biliyor zaten. Oyun guncel, miscrosoft C++ların hepsi yuklu ve guncel. Bende zamanında Skyrim icin indirmiş olduğum "WhoCrashed" adlı bir program var. Uzun zaman oldu kullanmayalı. Biraz unutmuş olabilirim ama bunun ile size rapor gondermeyi deniyebilirim. Ayriyetten bilgisayarın sistem ozelliklerinin detaylı bir raporunu cıkartabilirsem şayet bunu da size metin belgesi icerisinde gonderebilirim.