Bu oyunu sakın oynamayın. 120 TL verdim bir de gecenin şu saatinde kafayı sıyıracağım. Her şey iyi guzel o kadar geliştim mis gibi ordu kurdum. Kac kere savaşta esir alındım sorun etmedim baştan para kasıp yaptım her şeyi ama artık bu son yaşanan şey oyunun kırılma noktası.
Oyle ara gorev yapıyorum gece gece. Lordun biri bir tane paralı askeri yakalama gorevi verdi. Haritanın diğer ucunda adam. Zar zor gittim o kacıyor ben kovalıyorum surekli gidiyor gidiyor ben de şehirlerde turnuvalara katılıyorum falan bir suru nam kastım. En son yakaladım 2 saat surdu gercek zamanla. Bunun ordusunu da yendim bir şekilde esir aldım istenilen adamı. Gorevi veren lorda teslim etmeme saniyeler kaldı lordun şehrine geldim esir kactı mı ne dedi bir baktım gercekten yok esirler listesinde. Anında alt F4 atıp sildim oyunu. Gercekten şoyle kanser bir şeyi de koymazsın oyuna ne deyim 20 saat civarı kasıldım bir şeyler yaptım cidden sadece turnuvaya girmekten bile zevk alıyordum oyun zevkini bitirdiniz yazıklar olsun.
Mount & Blade II: Bannerlord oynamayın
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Mount & Blade II: Bannerlord oynamayın