Bannerlord'un 1.7 dolaylarındaki bir surumde oynuyorum. Oncelikle oyundaki askerlerin yapay zekası cok basit ve taktiksel anlamda problem yaratıyor.
-Oyunda İmparatorluk'un Roma'dan esinlenmesinden gaza gelerek derebeyi oldum. Roma ordularının en buyuk avantajı taktiksel ustunluk ve askerlerinin iyi eğitilmesiyken İmparatorluk askerleri cidden aşırı geri kalmış. Sturgia, Vlandiya ve benzeri krallıkların askeri gibi kalkan duvarı oluşturamıyorlar. Askerler boluk olarak saldıramıyor, saldırı emri geldiğinde yirmi asker tek bir atlının peşinden koşuyor.
Bunu engellemek icin daha iyi asker AI'sı ve taktiksel acıdan İmparatorluk icin yararlı sayılabilecek modlar mevcut mu?
-Diğer bir sorum ise kadın karakterlerin evlenmesi hakkında. Oyunda Batı İmparatorluğu'na derebeyi olarak katıldım ve lider klandan bile daha fazla bolgeye sahibim. Karakterim ise kadın. Buna rağmen kiminle evlenmeye calışsam "Bunun icin ara sıra goruşmeliyiz." şeklinde bir mesaj atıp gidiyorlar. Goruşunce aynı mesaj geliyor, evlenmeye ikna edemiyorum. Benden kaynaklı bir problem mi? Yoksa oyunun bu surumunde kadın karakterle evlenilmiyor mu?
Asker Yapay Zekası ve Kadın Karakterle Evlenmek
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Asker Yapay Zekası ve Kadın Karakterle Evlenmek