Hepimizin bildiği uzere yıllardır beklenen oyun nihayetinde erken erişim ile birlikte cıktı. Peki nedir bu Bannerlord? Nicin bu kadar beklendi? Objektif olarak bunu değerlendirmek istiyorum (objektif). Yıllar yıllar once warband oyunu cıktığı zaman var olan Mount and Blade oyuncu kitlesinde buyuk bir artış yaşandı. Bunun sebebi bu tarz tarihi at kılıc temalı bir strateji oyununun piyasada eksikliğinin olması. Warband'in bu temayı o zaman icin guzel bir şekilde işleyerek sunmasının yanında başarılı bir deneyim sunan dovuş mekanikleriydi. Peki asıl soruya gelelim Bannerlord nedir? Benim goruşum Bannerlord cok buyuk bir işguzarliktir. Warband ve Bannerlord arasındaki ilişki bana FarCry 3 ve 4 arasındaki munasebeti hatırlatıyor. Yanı Ubisoft'un makyajlanmış oyun sendromu. 1 adet warbandi allayıp pullayip Bannerlord elde edebilirsiniz. Bunun icin yuzbinlerce satmış bir firma olmanıza dahi gerek yok. Beni uzen şeyse insanların cok olumlu goruşler sunarak Talewords'un bı işguzarlığına destek cıkmaları. Yıllar sonra bizi yine makyajlı animasyondan, seslendirmeden, zevk veren gorevlerden, canlı şehirlerden, efektif mapten yoksun makyajlı bir Bannerlord bekliyor olması ovgulerin arşı aşması halinde kuvvetle muhtemel.
Oyunun guzel bir oyun evet ancak 150 lirayı ve 8 yılı kesinlikle ve kesinlikle karşılamıyor. Nacizhane olabildiğince objektif degerlendirmeye calıştım sizlerinde goruşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
Bannerlord işguzarlığı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Bannerlord işguzarlığı