Bannerlord eleştiri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Bannerlord eleştiri
-
12-11-2022, 15:38:05Oncelikle şunu soylemek istiyorum ben Mount and Blade ilk oynayanlardan biriyim gercekten zamanında ve 3-5 sene oncesine kadar hala oynanılabilir bir oyundu ta ki Bannerlord duyuruluna kadar, Bannerlord duyurulduktan sonra yıllarca beklemeye başladık bazı kardeşlerimiz universiteyi bazılarımız liseyi bitirdi evlenen cocuk yapan oldu hukumet bile değişti duşunun
her neyse aslında eleştirim bu değil ben buraya Bannerlordu yere gommek icin geldim ilk trailer yayınlandığında ve oynanışlar gelmeye başladığında ekrana iyice baktım anlayamadım sonra TV'ye takıp buyuk ekranda yuksek cozunurlulukte baktım ve orada anladım Bannerlord yeni yapım bir oyun değil bildiğiniz Mount and Blade'in modlanmış hali gibi yeni eklenen vuruş şekilleri ve kale yıkılması haric diyeceğim ki diyemiyorum zaten bazı mount Blade modlarında var kale yıkma olayı neyse uzun lafın ozet hali şu, bu oyun yeni yapılmış bir oyun değil zaten uzun zamandır cıkmadığı icin cop bir grafikle onumuze sunulacak harita dışında değişen pek bir şey yok anlayacağınız yıllardır Mount and Blade modunu yapmak icin uğraşiyorlar şu anki bir cok M&B modu bile o oyunu cop edebilir.