Her yıl ardı arkası kesilmeyen, her yeni fuarda yeni ozellikleri ve oynanış videoları gosterilen şu Turk yapımı oyun. Zannediyorum bir coğunuz neyden bahsettiğimin farkındasınız. Ben, Turk yapımı oyun olarak pazarlanan ve gercekten donemi icin dunya standartlarında hazırlanmış "M&B Warband"e cıktığı donemde aşık olmuş bilerce saat gommuş ve henuz 2010'ların başında sonraki -daha bu oyun cıkmadan once konuşulmaya başlanmıştı- o muhteşem oyunu oynamak icin sabırsızlanmaya başlamıştım.

Ben normalde fazla sabırsız bir insan değilimdir ama geriye şoyle bir bakınca, resmi duyuruluşunun ustunden bile neredeyse 6 koca yıl gecmiş ve elimizde sadece "To Be Announced" bildirisi var. Bu oyun dunyası icin gercekten cok uzun bir sure ve biz serinin takipcileri icin bundan cok daha fazlası gerekmekte.

Umarım ilerleyen gunlerde oyunu anlatan vlog ve bloglar yayınlamaktan cok daha ileriye giderek bize somut şeyler verirler. Aksi takdirde ilk oyunun cıktığı donemde 12-13 yaşlarında olan ben bile coluk cocuğa karışacağım gibi duruyor. O7