ARICI: 4 KUPA İCİN YARIŞACAĞIZ
Arıcı, yeni sezona hazır olduklarını soylerken, "Guzel bir hazırlık sureci gecirdik. Gecen hafta Ankara'da 3 mac oynadık ve yeni sezon oncesi kendimizi gormemiz acısından iyi bir turnuvaydı. Onumuzde Fenerbahce derbisi var ve sezonu bu macla acacağız. Bu sezon 4 kupa icin yarışacağız ve tum kupları kaldırmak istiyoruz" dedi.
Eczacıbaşı ’nın yıldız isimleri Hande Baladın & Saliha Şahin ’den cok ozel acıklamalar!
"FENERBAHCE MACI KOLAY OLMAYACAK"
Lige Fenerbahce macıyla başlamanın onemine değinen Arıcı, "Sezona derbi macıyla başlamak guzel. Guclu ve iyi bir başlangıc yapmak istiyoruz. Kolay mac olmayacak ama savaşacağız" diye konuştu.
GUVELİ: COK GUCLU BİR KADROMUZ VAR
Sezon başı hazırlıklarının verimli gectiğini dile getiren Guveli, "Cok iyi hazırlandık. Kupa maclarında da belli bir noktaya geldik. Ustune koyarak devam edeceğiz. Cok guclu bir kadro olduk ve takımım da guveniyorum" ifadelerini kullandı.
"İLERLEYEN ZAMANDA DAHA FARKLI BİR YASEMİN GORECEKSİNİZ"
Uzun suren sakatlığı sonrası hazır olduğunu belirten 23 yaşındaki sporcu, "Cok calıştım. 13 ay boyunca sezonun ilk macını bekledim. Yeniden takımımın yanında olduğum icin cok mutluyum. Yeni yeni adapte oluyorum ve ilerleyen zamanda daha farklı bir Yasemin goreceksiniz" şeklinde konuştu.
"FENERBAHCE MACINDAN İYİ BİR SONUC ALACAĞIZ"
Fenerbahce macı icin de Guveli, "Rakibimiz guclu ancak Fenerbahce her zaman guclu bir takım. Aynı şekilde VakıfBank da guclu bir takım. Saha icinde neler yapabileceğimizin farkındayız ve teknik ekibimiz de bunun icin calışıyor. İyi bir sonuc alacağız ve iyi bir mac olacak" dedi.
"ECZACIBAŞI HER ZAMAN KUPAYA GİDEN BİR TAKIM OLDU"
Sezon sonu 4 kupayı da muzelerine getirmek istediklerine vurgu yapan Guveli, "Eczacıbaşı her zaman kupaya giden bir takım oldu. Bu yıl da bunu devam ettirmek ve 4 kupayı da kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir takımız ve bunun icin calışacağız" acıklamasında bulundu. (DHA)