Huawei’nin 2020’nin sonlarına doğru Shenzen Zhixin New Information Technology Co. adlı konsorsiyuma saattığı Honor, gunumuzde yaptırımlara takılmadan faaliyetlerini surduruyor. Bu doğrultuda sektordeki aktifliğini de artıran uretici, bu yılın başında piyasaya surulen Magic V modelinin halefi Magic Vs icin geri sayıma gecti. Son olarak katlabilir telefonun cıkış tarihinin ardından bazı kilit ozellikleri belli oldu.
[h=2]Honor Magic Vs kullanıcılara neler sunacak?[/h] Honor, 23 Kasım‘da bir tanıtım etkinliği duzenleyeceğini duyurdu. Şirket, yaklaşan Magic Vs modelini de bu etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunacak. Hatta şirket, konuyla ilgili bir de tanıtım posteri paylaştı ve katlanabilir telefonun tasarımını buyuk olcude gozler onune serdi.
Honor Magic Vs Bunun dışında cihazın bazı teknik detayları da tanıtım oncesi ortaya cıktı. Buna gore katlanabilir telefon, beklenenin aksine cok yakında tanıtılacak Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’den guc almayacak. Model, mevcut Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 ile kullanıcıların karşısına cıkacak.
[h=4]Honor Magic 5 serisinin ozellikleri ve fiyatı belli oldu![/h] Yonga seti, 4 nm mimariye sahip. Bunun yanı sıra bir 3.2 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), uc 2.8 GHz ARM Cortex-A710 ve dort 2.0 GHz ARM Cortex-A510 cekirdeklerine ek olarak Adreno grafik yongasına ev sahipliği yapıyor.
Honor Magic Vs, 2030 mAh ve 2870 mAh olmak uzere cift hucreli pillerle gelecek. Ote yandan 66W şarj hızlarını destekleyecek. Tasarım konusunda ise cihazın yeni bir menteşe dizaynıyla gelmesi soz konusu. Bu sayede katlanabilir telefon daha hafif ve daha once olacak. Son olarak selefine kıyasla kenarların artık hafif yuvarlak yerine daha duz bir yapıda olması bekleniyor.
Peki siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!