Bir yildiz sec kendin icin gokyuzunden
gozlerin gibi parlak,
senin gibi tatli olsun,
bir yildizda bana sec,
parlakligi onemli degil yeterki sana yakin olsun!
Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek...
Bana seni seviyorum dedigin zaman bu yalan bile olsa bu yalani dunyanin butun gerceklerine degismeye hazirim(kucugume)
Ask insanin hem dostu hemde dusmanidir. Insani onun gibi yikan,onun gibi sevindiren birsey daha yoktur hayatta.
Dunde bugunde yarinda yureginde yuregin kadar yanindayim kendini yalniz hissettiginde elini yuregine koy ben hep ordayim
Ay isiginin aydinlattigi bir kumsala kucuk bir dal parcasiyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hircin bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!!!
Mevsim agliyor bugun, ozluyor o aydinlik gunlerini, ayriliyor yapraklar agaclardan bir hasret ruzgariyla. Bana Eylul'u yasatma ey sevgili!!
Buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gøzlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi ozlenmissindir.
Yildizlar gøkyuzunde kayarken, melekler ise oynasirken, sen ise dalip beni dusunurken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyecegim
Bir umut kusu ciz yuregime beyaz olsun tuyleri kalbin kadar temiz olsun Bir kanadi senin icin diger kanadida sevdigin icin cirpsin
Asklarin en soylusu birken bircok olandir sevginin en guzeli paylasilan EMEKTIR Asklarin en soylusu birken bircok olandir cikarsiz ve sinirsiz paylasilan YUREKTIR
Deli bir yagmur olsam seni YAGDIGIM yerler kadar severdim. Deli bir ruzgar olsam seni ESTIGIM yerler kadar severdim. Ama ben sadece DELIYIM ve seni ALDIGIM HER NEFES KADAR COK SEVIYORUM !!!!
Guzelsin, sirinsin, sahanesin. Cektigim cileme tek bahanesin. Melek mi? seytan mi? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzaga atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.
Duyuyorum sana dokunmanin ezikligini ve dusunuyorum asik olmaninrezilligini inan yanindayken cekiyorum en cok hasretini!!!
Askim var daglar bilemez, sevgim var kimsenin akli alamaz, birde sen varsin ya bir tanem dunyada kimse boyle sevemez...
Bir ilk gibi yasayacagim icimde,kalan son sevgi parcasini seninle, sakin ayrilmayalim askim olsem bile ellerinde.
Aşka Dair.
Geyik0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Aşka Dair.