+Undertale iyi son nedir?
-Yapımcının senden istediği sondur.

+Nasıl yapılır?
-Eğer daha once hic oynamadıysanız 1 kez normal son yapıp flowey sonda bağışlamanız gerekir.

+Peki internetten bakmadan 0 bilgi ile yapılabilir mi?
-Evet. Cunku Flowey i bağışladığınızda size kimseyi oldurmeden geri oyunu bitirin diyor.

+Kimseyi oldurmedim ama normal son oldu?
-Arkadaş da olmalısınız. Normal son yapıp yine bitirdiğinizde tam bilgim yok ama flowey saldırmıyor diye duşunuyorum. Size arkadaş olmadınız diyordu.

Peki nasıl yapılır? Spoiler vermiş de olabilirim ona gore okuyun:

1. Normal son yapın ve flowey i bağışlayın.
2. Harabelerden cıkana kadar herkesi bağışlayın.
3. Toriel savaşında da eyleme gerek yok sadece bağışla kurtarıyor.
4. Papyrus savaşına kadar her şey normal sadece adam kesmeyin yeter.
5. Papyrus savaşında ilk başta eylemden flort falan edin sonra sadece bağışla yapın olmeyin en sonda zaten o sizi bağışlıyor savaş bittikten sonra arkadaş olalım deyin ve evine gidin.
6. Evine gittikten sonra evin onunde onu bulacaksınız onunla konuşun sizi evine goturecek.
7. Biraz sağa sola tıklayın sonra odasına girin. Odasına girdikten sonra papyrus ile konuşup buluşma'yı başlatın. Surekli iyi sozcukler kullanmanız yararınıza olacaktır.
8. Buluşmadan sonra şelale'ye gidin.
9. Şelale'de herhangi bir boss fight hatırlamıyorum. Undyne'e gelene kadar bağışlayın herkesi.
10. Undyne savaşında ise Undyne sizi her kırmızı yaptığında kac'a tıklayın ve sıcak diyarlara doğru gidin.
11. En sonunda Undyne yere duşecek ona su verip Undyne'ın evine gidin. Hatırlarsanız papyrus sizi arayıp buluşalım diyordu. Undyne'ın evini bilmeyenler icin napstablook un evinin yanında kendisi.
12. Spoiler olmasın evden sonrasını anlatacağım. Yani evden sonra direk sıcak diyara gidin. Hatta cekirdeğe kadar gidin.
13. Cekirdek'e kadar her şey aynı sadece bağışlayın.
14. Cekirdekte tuyor vereceğim. Fazla canavarlara yakalanmamak icin. Asansor yerinde alphys size sağdan gidin diyordu soldan gidin. Sonra başka bir yol ayrımı var orada da dumduz gidin. Sonra alphys kacıyor haritamda boyle bir yer yok diye. Orada surekli kuzey batı ya gidip bulmacayı cozun. Bulmacadan sonra da geldiğiniz yolu takip edip guneydoğu ya gidip kopruden gecin Max. 5 canavarla karşılaşırsınız.
15. Mettaton savaşı'nda eylem kısmını kullanarak rating kasın. 10.000 rating de sizinle arkadaş oluyor. _*16.*_ _*burası cokomelli*_ sonra geri gidin. Mtt hotel e kadar gidin. Sizi Undyne arayacak. Karaltan'a gidin.
16. Size mektup verecek bu mektubu sıcak Diyar'a lab in kapısına atın. Sonra alphys ile buluşma başlayacak en sevdiğim yerlerden birisidir. Buluşmadan sonra lab e gidin yerde mektup goreceksiniz okuyup yukarıdaki delikten gecin. True lab e varacaksınız.

Kalanı sizin ellerinizde yapabileceğinizi duşunuyorum. İyi gunler dilerim.