Cuma-Cumartesi gunu Warband'a başladım (Zaten gorevleri yapmak icin 6-7 tane konu acıp insanları gorev yapamıyorum yardım edin diye taciz ettim ozur diliyorum.) bir suru gorev yaptım, kale kuşattım, savaştım nam, onur kastım, sonra derebeyi oldum, derebeyi olduktan sonra Kergitlerin başkanı Sancar Han bana duşmanların 60 Metre yakınına bir koy verdi, Allah ne verirse duşmanlar beni 30 dakika koyun yakınında gormezse istila etmeye başlıyor, koyumu kurtarmaktan gorev yapamıyorum, koyume yardım edip sığır almaları icin 600 dinar sığırlara verip koye gidecekken koyun saldırı altında olduğunu goruyorum, 2 kere 8 tane sığır aldım ve tam sığırları gotururken koyum istila edildiği icin sığırlar kactı ve toplam 1000 Dinarım cop oldu, fakir kaldım, Sancar Han'dan kale istiyorum "Seni yeterince mukafatlandırdık" diyor, mukafata bak, koy bana geldiğinde koye girdiğinizde "... Koyu zavallı sefil halde" falan yazıyor, ama cok guzel bir mukafat onlara gore bu arada param bitince asla para bulamıyorum, "Sen soylu birisin ayak işlerini yaptırtamam." moduna giriyorlar.

Ne yapacağım? (Lonca başkanından gorev alın demeyin 300 dinara haritanın obur ucuna şarap goturmeye yolluyor herif beni.)