Papers please kopyası bir oyun buldum. Gecenlerde Steam'de dolaşıyordum, onume boyle bir oyun cıktı. Oyun Papers Please'nin her şeyini kopyalamış. Oyunun başlangıcı vesaire hep aynı. Şehir ve ulkeleri değiştirmiş sadece. Oyle ki ilk gun 8 saat bekleyip sınırı gecemeyen adamı bile kopyalamışlar. Onun yerine, "cok uzun suredir bekliyorum, gecmeme izin verin" repliği eklenmiş. Şu anlık oyunun o kısmındayım. Kitapcığı, sınırdaki her şeyi kopyalamışlar. Papers Please'nin trailerinin bile aynısını yapmışlar. Oyunun her şeyi, belgeleri bile neredeyse aynı. Belki Jorji Costava'yı bile kopyalamışlardır. Ezıc benzeri bir şey de yapmışlar. Oyun bildiğiniz Papers Please kopyası. Lucas Pope'ye bildirmeli miyim bu kopya oyununu?
Oyunun linki bu:
Black Border: Border Simulator Game on Steam Become a border police officer and check papers of passengers to stop illegal acts! As a border officer, you have to check entrants' papers and use all of your objects and tools to arresting people like terrorists, wanted criminals, smugglers, and passengers with forged or stolen documents.

store.steampowered.com
Siz ne duşunuyorsunuz bununla ilgili?