RDR2 de yan gorevsiz kalmak
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- RDR2 de yan gorevsiz kalmak
-
12-11-2022, 08:31:03Arkadaşlar 23 saatim var ve chapter 3'e daha yeni gelmiş sayılırım. İlerleme %33 (en son dutch ve hosea ile balık tuttuk.) Ama ben oyunu aceleye getirmek değil bol bol yan gorev yaparak sindire sindire oynamak istiyorum. (hikaye bitince benim icin o oyuna dair şeyler en azından birkac ay rafa kalkıyor. Cunku hikaye bitince yan gorevler niyeyse beni hic tatmin etmiyor. Bu tum oyunlar icin gecerli.) Mesele şu yolda giderken gorduğum tum işaretlere gidip zaten bakıyorum ama oyunda belli bir yan gorev sistemi yok. Sadece odul avları belliydi onlarda her şehirde bir kere yapıyorum daha da gelmiyor. Saint Denis de 1 kere, Strawbery de 1 kere ve Valentine de 2 kere yaptım daha tık yok. Biraz para ve onur da kasmak istiyorum. Şu an 2000$'ım var. Ve hala da yan gorev yapmak istiyorum ancak dediğim gibi sistemli bir yer bulamadım. Normalde AC oyunlarında belli bir işaret olur ona giderdin ve yapardın. Ya da Witcher 3 de kontrat, yol ve işaretlerle yan gorevsiz kalmazdın. Ama RDR bu konuda cok kafa karıştırıcı. Neyin nerede olduğun hic anlamıyorum. Yan gorevleri de guzel ama dediğim durum. Rutin olarak yan gorev alabileceğim yerler var mı acaba? Yoksa yan gorevler sadece kamp, yol ve odul avcılığından mı ibaret. Cevap verenlere şimdiden teşekkurler.