RDR2'yi tam 2 kere bitirdim. İlk seferinde hikayesini merak ettiğim icin direkt ana gorevlerden ilerledim, sonrasında bir hafta civarı gectikten sonra tekrar başladım oyuna ve onume cıkan her yan gorevi yaptım. Tabii aynı anda da hikayeyi ilerlettim fakat oyunun sonunu bildiğimden dolayı Arthur ile ikinci defa cok bağ kuramadım (yanlış anlamayın Arthur Morgan'ı cok severim, hatta oynadığım en iyi 5 oyun karakterine girer. Belki birincidir neyse... Fakat oyunu oynayanlar bilecektir finalinde neler olduğunu beni anlıyorsunuzdur umarım, 2. defa bağ kuramamamı).
Ben de pek ana hikayeyi takmadan bol bol yan gorev yapmaya kastım. Hikayede ilerledikce zaten yeni gizli ve yan icerikler acılıyor, hepsini yaptım. Onların, efsane hayvanların bircoğunu oldurdum fakat sıktığı icin yapmadım. Neyse gelgelelim oyunu 2. kez bitirdim ve yapacak bir şey bulamıyorum. Şu angarya gorevleri yap diyenler olacaktır, onlara hic bulaşmadım. Git şuradan 10 dinozor kemiği bul, yok 20 cicek topla, yok 5 tane balık oldur gibi gorevler bana cidden zevk vermiyor. Finaldeki 2 eplogue kısımları ile beraber oyunun tamamlanma yuzdesi %83 gosteriyor, aşağı yukarı bir 35-40 saat oynamışımdır 2. seferimde. Başka yapabileceğim gorevler ozellikle " hikaye" bazlı etkinlikler var mı?
RDR 2'de yapacak bir şey bulamamak
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- RDR 2'de yapacak bir şey bulamamak