Oyun konusuna gelecek olursak ben konsol oyunlarından bahsedeceğim. Bu gun sabah gorduğum Back 4 Blood isimli oyun normal surumu 600 TL Deluxe Edition 1000 TL evet 1000 TL dostlar. Bu fiyatlar şaka gibi geliyor. Ama gercek 1000 TL herhalde ulkemizde yeni bir donem başlıyor. Kredi cekip oyun alma donemi dostlar. Bir oyun bu kadar pahalı olması cok sacma. Sadece bu oyun değil, altta verdiğim listeye bakacak olursanız gorursunuz 2019-2020 arası cıkmış oyunlar genellikle 400 TL altı satılmıyorlar. Sizce bu normal mi kalitesiz bir oyuna bu kadar para vermek? Bana aşırı sacma geliyor. Dar gelirliden gectik artık aylık 5000-6000 TL maaşı olan bir adam bu fiyatlarda oyun oynaması imkansız hale geliyor. İnsanlar bir yandan gecim derdi ile uğraşırken bir hobiye bu kadar yuksek paralar odemesi cok sacma ama yapacak bir şey yok. Xbox tarafında Game Pass sistemi hic fena durmasa da verdiği oyunlar yeni nesil cıkmış oyunlar değil. Tamam arada buyuk butceli oyunlarda var ama onlar da sınırlı. Bunlar haricinde Xbox exclusive mantığı pek olmadığı icin cok değinmedim dostlar. Bu guncel oyun fiyatları hakkında duşunceleriniz nelerdir?
Konsollarda guncel oyun fiyatları:
Marvel's Spider-Man: Miles Morales: 460
AC Valhalla: 330
CoD Cold War: 600
Demon's Souls: 619
Back 4 blood: 600
The Last of Us part 2: 500
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, bu liste daha da uzar.