2015'den bu yana CS:GO oynuyorum. Ama son olay oyunu ben de bitirdi. Allah belasını versin boyle oyunun. Takım 5V5 girdiğimiz oyun. Adamlar a gelmiş. Ben zaten tek başıma tutuyorum A'yı. Mikrofon'dan bas, bas bağırdım AAA diye. Bomba kurulmuş A'ya. Biri AFK, biri B'de, biri Allah'ına gidiyor. Sinirden Mouse'yi duvara carptımRGB ışığı arada bir kapanıyor. Ve ileri, geri tuşları icine kactı. Bir daha buraya yazıyorum oynamam bu pislik oyunu. Eskiden oyunda bu kadar davar yoktu. Beleş olunca nere de akılsız adam var ise dolmuş oyuna. Bu yazıyı sadece icimi dokmek, ve sinirimi, stresimi atmak icin yazdım. Oyunu zaten sildim. Tesaduf Steam mağazasında Sabotaj'ı gordum. Oyun şu an beta da galiba. YouTube'dan biraz inceledim. P2W değilmiş herhalde. Oyun parası ile silah alabiliyormuşuz. Forum da ki onceden acılmış konulara baktım. Hem eski, hem de pek cevap yoktu. O yuzden bu konuyu actım. Şu an aktif olarak oynayan. Veya oyunu deneyimlemiş birisi bana biraz oyunu anlatabilir mi? Oyun 8.2 GB'mış. İnternet bu aralar yavaş. Boşuna indirip beklemeyeyim. Denemeye değer ise yuklerim.