Bu kadar gıcık olduğum şeyler cok azdır. Ama kafayı yiyorum artık . Onden yazıyorum, hilelerden bahsetmiyorum. Hileleri gorebilsem sevineceğim de, oyuna başlayamıyorum bir turlu. Yahu bir oyuna başlamak bu kadar mı uzın surer. Haftada 3 saat oyun oynama hakkım var 1, 5 saat cumartesi, 1, 5 saat pazar ama bir haftalık hakkım oyuna başlamama yetmiyor. GTA Online'da başı gecebilmiştim ama olayı anlamamıştım. Neye nereden girilir, gorevler nerede falan... RDR'de "ha burayı geciyim beni salacak. " Diyorum ama sonu gelmiyor bende cıkıyorum. Zaten konuşmalar sinirimi bozuyor... Karşımdaki adam bana roman okuyor benim tek bir tepkim yok Tek bir cumle kurmuyoruz. Saf gibi bakıyoruz 1, 5 saat boyunca. Giresim gelmiyor bir daha. %90 ben bir şeyi yanlış yapıyorum cunku herkesin eğlendiği şeyde ben sıkıntı yaşıyorum. Bende sık sık olur, bir oyunu acarım bir şeyi yanlış yaptığımdan surekli olurum sonra "bu ne yahu" derim ama sonra neyi yanlış yaptığımı anlayıp guzelce oynarım. Neyi yanlış yaptığımı acıklar mısınız? Bende şundan keyif alayım biraz .