Merhaba, eskiden flash platformunda 2012 yıllarında Friv'den bir oyun oynuyordum. Oyunda bir kız cocuğu olarak başlıyorduk ve bir evin bahcesinin onunde bulunuyorduk. Elimizde su testisi vardı ve su tulumbasına gidip su doldurmaya calışıyorduk. Sonrasında 3 tane farklı renkte (yeşil, kırmızı, mavi galiba) cuce kıza bir şekilde sesleniyordu ya da dikkatini cektiriyordu. Sonrasında kız bu cuceleri takip edip orman gibi bir yere gidiyordu. Orada bir tane cuce yerde duran ici boş ağac kutuğunun icinde sıkışıyordu. Sonrasında oradan kurtuluyordu cuce sonralarını hatırlamıyorum oyunun fakat bir yerinde de kartalın yuvasının orada bir şeyler yapıyorduk galiba. En sonunda da elimizde dolu su testisiyle beraber donuyorduk. Yada hikaye şoylede olabilir. Su testisini doldurmaya cıkarken kızın oyuncak ayısını alıyordu cuceler sonrasında kartal alıyordu. Sonrasında da kartal yuvasından kurtarıp geri eve geliyorduk.
Hikayesi boyle galiba oyunun fakat 8 yıl oncesine ait olduğundan cok zor ve az hatırlıyorum maalesef. Flash desteği de yılbaşından sonra kalkacak yani bir daha o oyunu bulma ihtimalim kalmayacak 2021'de. Ondan bana o oyunun ismini biliyorsanız soylersen ve eğer yapabiliyorsanız oyunun bulunduğu siteyi de soylerseniz cok ama cok mutlu olurum ve cok makbule gecersiniz. Şimdiden teşekkurler herkese.
Adını unuttuğum Friv oyunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Adını unuttuğum Friv oyunu