Neden ben? Neden sadece benim başıma geldi? Herkesin rahatca yapabildiği şeyi ben neden yapamıyorum? Evlendiğimden beri beynim beni mahvediyor. İlk gecede ilk cinsel ilişki denememizde sanki orada bir duvar vardı.
İlk geceden itibaren, O bolgeme, vajinama dokunamıyorum, acık bir yara var gibi canım cok yanıyor. Vajinam kapalı ve penis vajinama giremez, girse de oraya sıkışır kalır, cıkamaz. Eşimin penisine de zarar veririm. Sanki kızlık zarım kalın vajinama girilemez gibi… Anlam veremediğim şey, insan duşunceleriyle hareket eder ve ben duşuncemde eşimle birlikteliği istiyorum peki neden beynim o kaslara hukmediyor, neden beynimden ayrı bir yermiş gibi davranıyor,anlamıyorum.
Desteğinizle başaracağıma ve vajinismus illetinden kurtulacağıma inanıyorum. Yapmalıyım cunku eşimi seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Yapmalıyım cunku hayattan zevk almak istiyorum ve işimde farklı duşuncelere dalıp gitmeyen biri olmak istiyorum. Eşimin gozlerinin icine bakınca buna hakkım yok diyorum. Yani vajinismusu yenince sabah kalkınca aynaya mutlu bakmak istiyorum. Buna gercekten cok ihtiyacım var.
Size geldim cunku bir cıkmazdayım. Vajinismus hastalığından dolayı eşim de artık benden bıktı. Onu devamlı reddetmemden dolayı kendini sevmediğimi duşunuyor ve tum gun kafasında bu var, biliyorum. Ben mutlu gorunduğumde bana sinir oluyor, cunku birşey yok gibi davranıp cozum aramadığımı duşunuyor. Aslında dışımdan mutluymuş gibi yapıp oyle gorunebilirim, icimde ne yaşadıklarımı bir de bana sorun.
Size geldim cunku artık cocuk duşunmuyor musunuz? denmesinden, herkes gulup oynarken eşimin yuzune bakıp icimde bir yangınla oturmaktan,rol yapmaktan bıktım.
Sonunda bir karar verdik.Vajinismus hastalığını yenecektik. O bakmaktan korktuğum internetin onune eşimle bir akşam oturduk. Artık vajinismus son bulmalıydı. Araştırdık ve cozumu varmış,oğrendik. Vajinismusun kolayca olabilen tedavisi varmış.Sadece bizim başımızda olan bir sorun değilmiş bu vajinismus.Ve vajinismusu aştığımızı, kendimle gurur duyduğumu ve ilerde sevimli bir cocuğumuzun olacağını hayal ettik.Ve işte burdayız... ( Bir danışanımın kendi ağzından gercek oykusudur)

[h=2]Ankara Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]