serseri sozleri serseri sozler serseriyim ben arkadaş sozleri eroinman dinle
Yağmuru kıskandım sana dokundu diye, ruzgara kızdım kokunu caldı diye, kaderime kustum bana imkansızsın diye, birtek geceleri sevdim seni ruyalarıma yolladı diye…

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim. Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Eskiden karanlikdan korkar yagmurlardan urperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gozyasim oldu!!!

Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı kahpesine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parcalanmış vucudum dağılmış cenemle zulamda cıgaram suskun silahımla gelmeyen ozgurluğumu bekliyordum… Her agladiginda gozlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu dusun,aglarken cok aglamada o kursunlar beni oldurmesin

OlUmUm Esrardan Kefenim Carsafdan Mezar TaŞim Zivanadan CİCeklerİm İse 3-5 Dal Cİgardan Olsun

Herkesin korktuğu olumu biz sokaklarda oyun niyetine oynarız be gulum

Bizim kral olduğuz bir yerde kimse devlet kuramaz bizi devlet kurduğuz bir yerde kimse kral olamaz

Esrar İCmem Esrarci Deilim Hap Atmam Hapci Deilim Eroin Kullanmam Eroinman Deilim AŞiĞim Arkadas Delİ Deİlİm

ÂLEMÎ ÂLêm ÿÂpÂñ û¢ ßê$ ¢Ã‚kÂL’s … KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mÂz…

Buyuk aDim AT Korkma . .Ucurum Kucuk Adimlarla Gecilmez!…

Bizi anlatan şiirler yazılmadı henuz.Cunku biz dunyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk…

Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yurumeyi biliriz. Her yuruduğumuz yolda Cakıllar,her durduğumuz yerde

Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

Her Lafa Verİlecek Cevabim Vardir Fakat Bir Lafa Bakarim Laf Mi Diye Birde SOylUyene Bakarim Adam Mi Diye

Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz. biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz…

Varlığınla başlayan bir gunun yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hic Sensiz Kalmazdım

Sen geceyi bana bela ettin… Bense sana olan herşeye lanet ettim…

HerkeZ ELine Bi SALLama aLıp BeN BaBayIm Dİyo DELiKanLıyIm DiYo, AMa hic KiMse ŞuNu UntMasın Her DeliKanLının Bir DeliKanLısı vrDır

Wefasıs kullardan vefa bekleme kıymetsis bir kula satarlar seni!..

HaksIzLIk Onunde EgiLmem Cunku HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!

Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim

Bendeki a$k ate$i cehennemi kiskandirir

Ben seninle toğrağa girerim diyenleri cok gordum ben oyle diyenleri toğrağa hep yanlız gondum

Her genc delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, Her genc kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz…!!!

Kimine gore adamız, kimine gore yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız…GeceLer İsyanda Yureğim ZindanLarda GoZLerimse Hep ŞaFaKLarda YuReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe KoTu Zaman DosTLaRım NeRDe HaNi ANıLar YaLan OLmuş SeVDaLar GoZLeRim Kan AĞLar İcTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ AnCaK BaNa OLum YaRar..HoŞCaKaL Gozumun Bebeği HoŞCaKaL….

Bir kız sevdim ela gozlu,
İstedim vermediler.
Bana sen serserisin dediler,
Arama hayatın cilvesinde bahane,
Benim gonlum serseriyse bundan sanane.
Duşmusuz birkere dile haykırsak duymazlar bile,
Tatlı tatlı bakarlar,
Bir gun duşersen ustune basarlar.
Sen sil uzerindeki o pis eseri,
Senden kat kat ustundur bu gordugun SERSERİ