Kripto para yatırımları da olan SkyBridge şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Anthnoy Scaramucci, FTX borsasının yaşadıklarıyla ilgili konuştu. ABD medyasından CNBC’nin canlı yayınına katılan Scaramucci, SBF ile kısa sure once Ortadoğu’ya gittiklerini ve geri donuşlerinde bu olayların yaşandığını belirtti.
SBF’nin anne ve babasını da tanıdığını, onların iyi insanlar olduklarını bildiğini belirten Scaramucci, yayında şunları soyledi:
“Durum o kadar kotuydu ki, geri dondum” Şu anda kripto tarihinin bile en kotu haftalarından birini yaşadığımızı duşunuyorum. Ben SBF ile daha once cok fazla zaman gecirdim. Onunla bu acıklamaların hemen oncesinde Ortadoğu’ya bile gitmiştik. Hafta sonu bu olaylar ortaya cıkınca ben de Bahamalar’a gidip ona yardımcı olmak istedim. Ona yardımcı olmak tum endustriye yardımcı olmak anlamına gelir. Ama gittiğim gibi bir gun sonra geri dondum. Durumun cok kotu olduğunu gordum. Bu bir kurtarma operasyonu da olabilir.
“Artık yeter, direkt konuşma zamanı geldi” Ben buna dolandırıcılık demek istemiyorum. Cunku bu resmi bir tabir olabilir. SBF’nin anne ve babasını da tanıyorum. Cok iyi insanlar. Ona demek istediğim şey, tweet atmayı bırakıp bir an once bir regulatore gidip gercekleri solylemeye başlaması… Ne olduğunu tamamen anlatması lazım. Bir dolandırıcılık da avrsa bu da ortaya cıkmalı. Ben Sam’in iyi bir insan olduğuna inandım. Guvendim. Eğer burada yanlış bir şey varsa, dediğim gibi gidip her şeyi anlatmalılar. Artık yeter, direkt konuşma zamanı geldi. Bu sayede bu durumu temizleyebiliriz.
“Felaket hareketleri 3AC ile başlamış olabilir”One cıkan gorsel belirle Olaylar Nisan, Mayıs ve Haziran gibi başlamış olabilir. Three Arrows Capital coktuğu zaman Sam icin de daha sonra yok edici hale gelecek olan hareketler başlamış olabilir. Sanıyorum insanlar Alameda’nın cok başarılı olduğunu ve bu sayede ciddi sermaye biriktirildiğini zannetti. Şu anda bende şirketimin onlarda kalan hisselerini geri almaya calışıyorum. SkyBridge ile ilgili herhangi bir sorun yok. Biz zaten varlıklarımızı FTX’te tutmuyorduk.