Aşağıdaki videonun oncesini kısaca anlatayım. Karşıda en az 3 hile var, bundan eminim cunku mactan sonra izledim tekrar. Zaten oyun icinde bariz belli ediyorlardı. Bizim takımda da 2 tane hile vardı ve birisi hileyle video cekenlerden. Youtube kanalında bir suru hileyle cektiği videolardan var. Kendileri karşı takımla bir sure sonra kanka olup hilelerinin markasını vs. gibi şeyleri konuştular. Bizim takımdakilerin arasında "Kanka cok acma ban yiyeceksin." gibi konuşmalar gecti. Ben de videodaki ana kadar Turk olduğumu belli etmemiştim fakat cok dayanamayıp patladım. Videonun oncesi var fakat videoda cok karşı cıkmıyorum. Bizim takımdaki tek hucreliler kendince acıklama yapmaya calıştı ve videoda gorebiliyorsunuz. Cok sacma ve boş konuşmalar. Videoda hileci kufur ediyor izlemeden once dikkatinize.
Kısacası anlatmak istediğime gelirsek, arkadaşlar bu oyun yıllardır boyle ve boyle olmaya devam ediyor. Gidin başka platformlarda CS oynayın. Rekabetciyi goruyorsunuz karşıda en az 3 bizde de 2 tane hile var. Tum kalıbımı ve CS tecrubemi koyarım ki girdiğiniz rekabetci macların coğu boyle. Hesabımı satacağım ve rutbesini daha iyiye cıkarayım diye uğraşırken her macım boyle oluyor. Son 7 mac da fark ile lose. Rutbe filan yalan oldu. Parayla al hileyi(!) ol Global...
Videoda biraz alttan aldım fakat ileride dayanamayıp ben de biraz giydirdim acıkcası. Sonra susturdum zaten.
CS:GO Emeklerinizi Hice Sayıyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO Emeklerinizi Hice Sayıyor