Arkadaşlar herkese merhabalar. Sorunum şu ki; CS: GO da lag sorunu yaşıyorum. Daha ayrıntıya inmek gerekirse; bu oyunu oynarken cok sık olmamakla birlikte ara ara lag sorunu yaşıyorum(fps duşukluğu değil). Ozellikle dikkatimi ceken nokta şu flash bombası attığımda veya atıldığında bomba patlarken ya da haritaların bazı yerlerinde anlık bi takılma oluyor; fakat dediğim gibi fps duşmuyor anlık takılıyor sadece. Bu durum daha once kullandığım dizustu bilgisayarımda da vardı ancak ben bu durumun monitorle alakalı olduğunu duşunuyordum; zira monitor 60 hz bir monitordu. O yuzden cok kafaya takmıyordum bu durumu; fakat şu an yeni kullandığım masaustu bilgisayarımda da bu sorunu yaşamaya devam ediyorum, monitorum 144 hz 1ms olmasına rağmen. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Bilen veya yaşayan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Yapmadığım hicbir şey kalmadı, kasayla monitor arasındaki bağlantıyı sağlayan kabloya kadar değiştirdim ama bana mısın demiyor. Şunu da belirteyim sadece CS: GO da bu sorunu yaşıyorum diğer hicbir oyunda boyle bir problemim yok. Sistemle alakalı olduğunu duşunmuyorum ancak yine de yaz diyen arkadaşlar olabilir diye onu da aşağıya belirtiyorum.
İşlemci
Intel Core i7-9700K 3.6GHz Turbo 4.9Ghz 12MB Cache LGA 1151 Coffee Lake
Anakart
Asrock Z370M Pro4 Socket 1151, DDR4 4300MHz[OC)
Bellek
Adata DDR4 16GB(8GBx2) 3000MHz XPG GAMMIX D10 DUAL RED
Ekran Kartı
Galax GeForce RTX2080 8GB OC GDDR6 256Bit DX12
HDD
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3
SSD
Adata SU800 256GB 560-520MB/s SSD
Kasa
Dark R20 3x12cm Mid-Tower Oyuncu Kasası (DKCHR20)
Guc Kaynağı
High Power 750W 80+ Bronze [email protected] Guc Kaynağı (HPG-750BR-H12S)
İşlemci Soğutucu
Aerocool Verkho4 4pin PWM Intel/AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-VERKHO4)
BIOS ve tum suruculer de guncel.
CS:GO Lag Sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO Lag Sorunu