Aimim hakkında duşuncelerinizi merak ediyorum. 1 sene once Aimim nasıl? diye konu acmıştım ve bir video paylaşmıştım. Şu an aimim aşağıda gorduğunuz videoda ki gibi.
1. Bu 1 senelik surecte olabildiğince fazla deathmatch oynadım
2 Kovaak ve Aimlab tarzı uygulamalar sadece ısınmak icin. Aim geliştirmez, aim geliştiren tek şey oyunun kendisini oynamak ve iyi aimerların povlarını izlemek.
3. Yapılması gereken şey kendinize rahat ettiğinize emin olduğunuz bir sens bulmak. Bu sensi daha sonradan hic ama hic değiştirmemeye calışın cunku kas hafızası bozulabilen bir şey.
4. Poligonda surekli farklı teknikler deneyerek bot vurdum. Methodu surekli aynı tutmak yerine farklı teknikler deneyerek oynamak aiminize yarayacaktır. Cunku aim oğrenilen bir şey ve beyin surekli aynı yontem ile oğrenmeye calışmaktan sıkılabilir.
4. Ve en onemli maddeye geldik. Oyunun kendisini oynamak! Oyunu olabildiğince fazla oynayın. Evet yetenekte cok onemli ancak bu zamana kadar oyun oynadıysam ve oğrendiğim, bildiğim tek kesin bir şey varsa oda o oyunu kim en fazla oynarsa o en iyisi. En iyisi demeyeyim de en iyilerden biri.
Şu an ki aimim:
1 sene once aimim:
1 yıllık aim geliştirme seruveni
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 1 yıllık aim geliştirme seruveni