Dun sabah saatlerinde yaptığı acıklamayla FTX borsasını iflastan kurtarma konusunda goruşmelerde bulunduğunu acıklayan Justin Sun bu goruşmelerle ilgili konuştu. ABD medyasından Bloomberg’in canlı yayınına katılan Sun, goruşmelerin devam ettiğini ancak bir beklenti icine girilmemesi gerektiğini de belirtti.
“Milyarlarca dolar olduğunu biliyorum” FTX’in bilancolarına bakmadığını ve rakamlar hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığını belirten Sun şunları soyledi:
“Bilancodaki acığın tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyorum. Rakamlara hakim değilim ancak milyarlarca dolar olduğunu soyleyebilirim. Goruşmeler devam ediyor. FTX konusunda zamana ihtiyacımız var. Tam ve eksiksiz bir araştırma yapmamız lazım. Herhangi bir harekette bulunmamız icin tum tabloyu gormemiz gerekiyor. CZ’nin ilk adımı atan kişi olacak cesareti gostermesini takdir ediyorum. O da denedi ama olmadı. Huobi, Coinbase ve Kraken gibi borsalar iyi iş cıkarıyor. FTX iflas etse bile endustri guclu şekilde calışmaya devam edecektir.”
Ote yandan Sun, programa Huobi tişortuyle cıktı ve borsada herhangi bir hisse sahibi olmadığını da yineledi.